Contactează-ne: 0756.022.540

Despre noi si echipamente HoReCa

Prod Gabi  srl este o companie   infintata in anul 2000 si a avut ca obiect de activitate comercializarea produselor din portelan Horeca si Home.
Am creat site-ul Stylehoreca.ro si ne-am dezvoltat constant de-a lungul anilor pentru a putea intotdeauna sa indeplinim  cerintele  clientilor nostri .
StyleHoreca.ro este specializat in importul si distributia de produse in domeniul Horeca si  Home.
Gama noastra de produse acopera toate nivelurile pietei si ne straduim sa promovam marci bine cunoscute pentru combinatia calitate -pret.
Echilibrul nostru dintre pret , calitate si design este o garantie pentru o relatie de succes cu clientii nostri.

Mergi la țintă achiziționând de la noi echipamente HORECA!

echipamente HORECA

  Echipamente HORECA oferite de www.StyleHoreca.ro sunt alese cu grijă pentru a ne asigura că acestea respectă standardele de calitate, de siguranță și de igienă impuse în industria ospitalității și a alimentației publice. Avem în vedere furnizarea de veselă rezistentă la uzură, proiectată să suporte utilizarea intensivă în mediul comercial. Astfel, aceste echipamente HORECA din portofoliul nostru sunt fabricate din materiale durabile, cum ar fi porțelanul, sticla rezistentă la șocuri, oțelul inoxidabil sau alte materiale rezistente.
  Trebuie să amintim că produsele comercializate de noi respectă normele și regulamentele de siguranță alimentară, acoperind cerințe precum rezistența la temperaturi ridicate sau scăzute, rezistența la substanțele de curățare și capacitatea de a fi igienizate eficientă. Iar la capitolul estetic impus de reglementări ne place să credem că excelăm, vesela noastră este perfectă pentru oferirea mâncărurilor și băuturilor în cele mai stilate forme de prezentare, acoperind cu ușurință o varietate de stiluri și gusturi.

  Echipamente HORECA din portofoliul nostru sunt alese cu grijă, doar după ce ne-am asigurat că producătorii se supun certificărilor și acreditărilor specifice industriei, cum ar fi ISO 9001, care este sistemul de management al calității și ISO 22000, care este un sistem de management al siguranței alimentare. Dorim să ne asigurăm că vesela noastră este compatibilă cu alte echipamente de bucătărie și servire, cum ar fi tăvile, suporturile sau diversele utilaje din bucătăria restaurantului.
  Astfel se poate asigura un flux de lucru eficient, permițându-se servirea adecvată a alimentelor și băuturilor. Se știe că în sectorul HORECA se folosesc mașini de spălat vase profesionale, de aceea ne asigurăm că produsele noastre sunt compatibile cu acestea. Factorii pe care îi luăm în considerare sunt atât dimensiunea cât și rezistența la temperaturile ridicate generate de mașina de spălat vase. Tigăile trebuie să fie compatibile cu echipamentele de gătit specifice bucătăriilor din unitățile HORECA.

Afaceri de succes cu echipamente HORECA!

echipamente profesionale HORECA

  Echipamente HORECA sunt echipamente special concepute și fabricate pentru a fi utilizate în industria ospitalității și alimentației publice. Aceste echipamente profesionale HORECA sunt proiectate pentru a satisface nevoile specifice ale sectorului HORECA și sunt construite cu o calitate și durabilitate superioară în comparație cu echipamentele destinate uzului casnic sau general. Echipamentele profesionale HORECA sunt de obicei proiectate să reziste utilizării intensive și să ofere caracteristici și funcționalități specifice necesare în mediul comercial, cum ar fi capacitatea de a face față volumelor mari de producție, controlul precis al temperaturii, eficiența energetică, opțiuni multiple de programare și facilități de curățare și întreținere.
  Importanța echipamentelor profesionale constă în capacitatea lor de a răspunde cerințelor specifice și de a susține eficiența și calitatea serviciilor în sectorul ospitalității și alimentației publice. Cu toate acestea, este important de menționat că nu toate produsele și echipamentele HORECA sunt neapărat "de top" sau cele mai scumpe din piață.

  Echipamente profesionale HORECA comercializate de www.StyleHoreca.ro pun accentul pe porțelan. Acestea au un design elegant și sofisticat, oferind o prezentare frumoasă a preparatelor culinare, adăugând un plus de rafinament și eleganță oricărei mese sau eveniment, contribuind astfel la crearea unei atmosfere premium într-un restaurant sau hotel. Decizia noastră a fost sprijinită și de faptul că porțelanul este un material durabil, rezistând la uzura specifică folosirii intensive din industria HORECA.
  El este rezistent la ciobire, zgârieturi, decolorare, iar vasele din porțelan fac față cu brio utilizării în cuptoare sau în mașinile de spălat vase comerciale. Dar ceea ce ne-a convins cu adevărat este faptul că porțelanul este un material hipoalergenic și nu conține substanțe chimice sau toxice care să poată migra în alimente. De asemenea, suprafața sa netedă și lucioasă împiedică aderarea bacteriilor și a altor agenți patogeni. Aceasta îl face ușor de curățat și igienic pentru utilizarea în industria alimentară.

O industrie dinamică are nevoie de furnizori echipamente HORECA profesioniști!

furnizori echipamente HORECA

  Furnizori echipamente HORECA sunt esențiali pentru funcționarea acestei industrii atât de dinamice, ce trebuie să performeze la standarde înalte, respectând reglementări stricte privitoarea la sănătatea publică. Aceștia trebuie să ofere o gamă impresionantă de produse și de echipamente destinate hotelurilor, restaurantelor și cafenelelor. De la echipamente de bucătărie la ustensile de servire, furnizorii de echipamente de HORECA încearcă să câștige cota de piață prin diferite mijloace. Noi ne-am hotărât să ne axăm pe o nișă în care să fim cei mai buni.
  Am lăsat competiției șansa de a furniza utilajele complexe specifice industriei, noi concentrându-ne pe ce știm să face mai bine, și anume furnizarea de veselă, pahare, tacâmuri, articole de bar și ustensile de patiserie. Iar în acest sector ne asigurăm în permanență că suntem în măsură să oferim produse de calitate, fabricate de producători recunoscuți, care respectă cu sfințenie standardele de calitate și de siguranță alimentară.

  Furnizori echipamente HORECA, într-o industrie atât de competitivă, se pot diferenția doar prin calitatea produselor oferite și prin seriozitatea de care dau dovadă în fața fiecărui client. Atingând aceste două criterii și având în spate un istoric lung, ne-am hotărât să oferim clienților noștri consultanță specializată în alegerea veselei potrivite, pentru nevoile specifice, ținând cont de tipul de activitate al fiecăruia. Astfel, putem să oferim sfaturi despre selecția materialelor, a stilului și a formei adecvate pentru diferite forme de preparate și băuturi.
  Dorim astfel să construim în continuare relații bazate pe încredere, având o filozofie antreprenorială sănătoasă. De asemenea, ne concentrăm continuu în a oferii clienților noștri produse de calitate într-o gamă largă de modele, ce cuprinde o varietate de materiale, forme și dimensiuni. Fiind conștienți că uneori clienții noștri lansează comanda în ultima clipă, ne asigurăm și că cererea lor este procesată și trimisă în cel mai scurt timp.