Contactează-ne: 0756.022.540

Termeni și condiții

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Comanda
Clientul poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA 
Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS  este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI.
Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII.

Pretul produselor
Toate preturile aferente PRODUSELOR prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera a fii un contract intre utilizator si www.stylehoreca.ro, si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca noi ne obligam sa livram produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.
Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru
Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dvs. de utilizator fiind integral in responsabilitatea dvs.
Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.
Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati care le adauga. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul magazinului dvs.

Dreptul de retragere
Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.
In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, în termenul prevazut mai sus, produsul cumparat în ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra. Produsele trebuie returnate in ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra. Style Horeca se obliga sa restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate, în termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii de catre Dvs a contractului.

Copyright
Elemente din continutul sitului - elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea siteului www.stylehoreca.ro si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru scris a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


Calitatea produselor si politica de retur

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Costul transportului poate varia în funcție de greutatea totală a pachetului si valoarea rambursului. Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă.


VERIFICATI COLETUL PRIMIT
Daca coletul  prezinta urme de deteriorare sau - in cazul obiectelor fragile - se aude zgomot ciudat (cioburi),  va rugam sa cereti curierului intocmirea unui proces verbal de constatare, pe care – impreuna cu poze doveditoare despre incident - sa ne trimiteti pe email  office@stylehoreca.ro . Astfel la urmatoarea dvs comanda vi se vor trimite aceleasi produse SAU se vor scadea valoarea lor din valoarea urmatoarei comenzi. 

ATENTIE !!! Dupa plecarea curierului, ulterior nu veti mai avea posibilitate de a intocmi procesul verbal pe baza caruia sa primiti despagubiri !!!

Va rog sa modificati pe site termenul de livrare de 24 h. ; Este posibil sa nu putem trimite in aceasi zi comenzile. Cel mai sigur este 48 h.

LIVRAREA COMENZIILOR SE VA FACE IN 48 H DE LA PRIMIREA LOR .